Ι. ΚΟΚΚΩΝΗΣ - Β. ΜΠΑΔΕΚΑ Ο.Ε. - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ MERCEDES-BENZ - SERRES - ΣΕΡΡΕΣ

slogan
elbgen

Συμβόλαια Συντήρησης - Mercedes-Benz Hellas

Δημοσιεύτηκε: 21 Νοεμβρίου 2012

Ξεκάθαρο πλεονέκτημα άνεσης και ασφάλειας

Με τα συμβόλαιο συντήρησης Mercedes-Benz απολαμβάνετε ηρεμία στο τιμόνι και αισθάνεστε ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν έκτακτες επισκευές και δαπάνες. Μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ελκυστικούς όρους, προσαρμοσμένους στις ανάγκες σας με τα συμβόλαια επέκτασης εγγύησης (Basic), συντήρησης με ή χωρίς αναλώσιμα (Compact ή Compact Plus) ή και με ακόμη πιο ευρύ φάσμα υπηρεσιών (Excellent).

Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια της σύμβασης και τι θα περιλαμβάνει. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσδιορίσετε το δικό σας συμβόλαιο συντήρησης, ώστε το όχημά σας να έχει πάντα τη συντήρηση και τη φροντίδα που του αξίζει.

Το συμβόλαιο συντήρησης δεν σας αποζημιώνει μόνο επειδή το κόστος είναι χαμηλό αλλά και επειδή το όχημα διατηρεί την αξία του. Αφού, είτε το οδηγείτε πολλά χρόνια, είτε θέλετε να το πουλήσετε αργότερα, μπορείτε να βασίζεστε στην αξεπέραστη ποιότητα Mercedes-Benz: όλες οι εργασίες που καλύπτονται από το Συμβόλαιο Συντήρησής σας εκτελούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz.

Και όλα αυτά με την επίδειξη μιας κάρτας, γρήγορα και απλά!

mb-service-contracts-ad 21